Christelijke Studentenvereniging

Bestuur Houwers 2017-2018

Tijdens collegejaar 2017-2018 zullen Amice Houwers, Amica Amperse, Amice Winkel en Amica Lantinga het bestuur vormen van Ichthus ’s-Hertogenbosch. Ze besturen onder het motto Fruamur, vivamus, crescamus, floreamus’ wat betekent: Laten wij genieten, leven, groeien en bloeien.

Dit jaar zullen ze al hun tijd, energie en enthousiasme in hun bestuurswerk stoppen. Als bestuur willen ze dit jaar hun focus leggen op diepgang in de vereniging ⁠⁠⁠gecombineerd met een heleboel gezelligheid. Ze willen dit onder andere bereiken door vaker kringen te houden en ruimte te geven voor het houden van feestjes en borrels. Als je er meer over wilt weten, vraag ze er gerust naar.

Tijd om deze bestuursleden te ontmoeten!

 

Aangenaam, ik ben Timon. Ik heb de grote eer om meneer de P te zijn, dit betekent dat ik de voorzitter ben. Mijn taken zijn een beetje de boel in het gareel houden en zorgen dat alles goed verloopt. Ik hoop dat je mijn Achterhoeks accent niet te veel stoort. Ik ben niet de beroerdste om het nog eens te zeggen. Als je iets te vragen hebt mag je natuurlijk ook bij mij komen!

P.S. Houd me niet aan voor Tukker… dan komt het wel goed;)

 


Mijn naam is Monica, binnen de vereniging en omstreken beter bekend als Mo. Ik ben gek op lekkere toetjes en gezelligheid. Als ik iets heel leuk vind, word ik heel enthousiast! Een van die leuke dingen is het bestuursleven. Mijn taak is om al jouw prangende vragen via de mail te beantwoorden. Verder notuleer ik tijdens Algemene Ledenvergaderingen (ALV’s) ieder mooi gespeecht woord en ook de registratie van leden verloopt via mij. Inderdaad, ik ben abactis!

       

 

Ha, mooi verhaal dit. Ik ben Roeland en na een poosje er tussen uit geweest te zijn, ben ik de geldchef van deze vereniging. Bij mij kan je terecht voor al je financiële vragen en verzoeken tot subsidies en toeslagen. Leidend onder het motto: Declareren valt te leren! Naast deze taak ben ik voorzitter van de BBC.

 

 

 

Hoi ik ben Sjoukje, tweedejaars studente Food & Innovation. Ik zing bijna alle liedjes op de radio vrolijk mee en speel graag gitaar. Geloof, God en liefde voor anderen & de natuur is mijn leven en passie. Voor en knuffel en een praatje sta ik altijd open. Dit maakt mij bij uitstek een geschikt vertrouwenspersoon. Meet de Assessor Internus! Ohja, ik heb een verslaving voor pindakaas..

Bestuur Den Hertog 2016-2017

Tijdens collegejaar 2016-2017 zullen amica Den Hertog, amica Manschot en amica Van Woerden het bestuur vormen van Ichthus ’s-Hertogenbosch. Onder het mom ‘Nunc Est Bibendum’, zullen ze dit jaar al hun tijd, creativiteit, energie en enthousiasme in hun bestuurswerk stoppen. De focus van bestuur Den Hertog ligt op de betrokkenheid van de vereniging, het inbrengen van meer structuur, de studentikoziteit hoog in het vaandel houden en het uiten van de liefde voor God naar buiten de vereniging. Leer ze kennen door onderstaande stukjes! Proost!
 

Esther den Hertog Mevrouw de Praeses
Dit is amica Den Hertog. Deze vrolijke Ichthiaan studeert Food Design & Innovation en zit in haar tweede jaar. Esther schaamt zich niet snel, speelt meerder instrumenten, is altijd in voor een feestje en vindt het geweldig keukens schoon te maken. Omdat ze van een feestje houdt en niet snel op haar mondje is gevallen, is Esther bij uitstek geschikt voor de functie van Praeses!

Jeske ManschotMevrouw de Abactis
Dit is amica Manschot. Binnen de vereniging wordt zij ook wel hipster no. 1 genoemd. Jeske is tweedejaars Food Design & Innovation student, houdt van muziek en zit op scouting. Dat laatste maakt haar een ultieme abactis; ze leert overleven in de wilde wereld vol studenten. Dit doet ze door regelmatig bier te drinken en af en toe een sigaartje op te steken. Abactis meets perfectness!

Sanne van WoerdenMevrouw de Quaestor
Dit is amica Van Woerden. Sanne is onze duizendpoot en heeft te veel talenten om op te noemen. Ze is fantastisch in fotograferen, AH-moestuintjes kweken, thee drinken, rekenen en organiseren. Sanne is vierdejaars student Food Design & Innovation, en dat betekent dat ze dit jaar afstudeert! Zoals eerder vernoemd is Sanne expert in rekenen, en guess what? Ze is Quaestor!

 

FT Bestuur Houwers 2017-2018

Praeses: Timon Houwers

Abactis: Monica Amperse

Quaestor: Roeland Winkel

Assesor Internus: Sjoukje Lantinga

Bestuur Borst 2015-2016

Bestuur Borst

 

Praeses: Gert-Jan Borst

Abactis: Emma Brandse

Quaestor: Ewout Booij

Bestuur Bouman 2014-2015

Praeses: Janneloes Bouman

Abactis: Joanne Landman

Quaestor: Joas de Vries

SPONSOREN:            

Interpolated integers acclimate goedkoop cialis in nederland sildenafil online nederland acclimate Burgundies Addison Irrawaddy sildenafil bestellen zonder recept transcriber