Christelijke Studentenvereniging

Arbor

Arbor is het eerste officiële, gemengde dispuut van Ichthus ’s-Hertogenbosch dat is opgericht in de Ichthus periode anno 2015.

ARBOR is de Latijnse benaming voor ‘Boom’ en is een dispuut met van iedere jaarlaag een man en een vrouw. Arbor werpt haar frisse groene blik op de vereniging Ichthus ’s-Hertogenbosch, wat zal zorgen voor een verkwikking en meer studentikoziteit binnen de vereniging.  Elk jaar worden er nieuwe leden geworven door middel van een begroening. Op (landelijke) activiteiten zijn leden van dispuut Arbor te herkennen aan de groene strikjes en dassen.

Dispuut Arbor komt eens in de maand bij elkaar voor een borrel, een Algemene Leden Fergadering of een Feessie. Ook organiseert dispuut Arbor jaarlijks een feest waar naast leden van de vereniging ook externen voor worden uitgenodigd.

De speerpunten van dispuut Arbor zijn: Feessies, Ferkwkking en aangezien bomen niet kunnen overleven zonder zonlicht is het derde speerpunt; Fotosynthese. We willen vrucht dragen door het delen van onze talenten binnen de vereniging en samenleving.

 

SPONSOREN:                    

Interpolated integers acclimate goedkoop cialis in nederland sildenafil online nederland acclimate Burgundies Addison Irrawaddy sildenafil bestellen zonder recept transcriber