tingey-injury-law-firm-6sl88x150Xs-unsplash

Bestuur

Bestuur Winkel, 2022-2023

UNA SOCIETAS, UNUM PROPOSITUM

Eén team, één doel

DSC07571

Praeses: Paul Winkel

Abactis: Diederik van Duijn

Quaestor: Sytske Barth

Foto_Paul_Winkel

Paul Winkel - Praeses

Hey! Mijn naam is Paul Winkel en mag dit jaar de functie Praeses dragen bij het mooie Ichthus ’s-Hertogenbosch. Daarnaast ben ik tweedejaarsstudent aan de opleiding Bedrijfskunde en Agribusiness aan de HAS. Eind vorig jaar mocht ik voor het eerst kennis maken met Ichthus en inmiddels is Ichthus een ‘thuis’ geworden. Daarom ben ik ook erg blij dat ik me dit jaar met deze functie voor jullie in kan zetten!

Iets avontuurlijks doen vind ik altijd leuk, zoals nieuwe plekken ontdekken of mountainbiken. Ook kan je met altijd wakker maken om gezellig een terrasje te pakken en daarbij een goed gesprek of een spel te doen. Voor de rest houd ik ook van voetbal, auto’s (vooral Formule 1) en de bruine fruitschaal. Vind je dit nou ook leuk, schiet me dan vooral een keer aan!

Ik heb er erg veel zin in dit jaar en ik hoop jullie snel een keer weer te zien!

Foto_Diederik

Diederik van Duijn - Abactis

Howdy!

Mijn naam is Diederik, ik ben 23 jaar oud en mag dit jaar de Abactis-titel van Ichthus ’s-Hertogenbosch dragen. Als je ons een mailtje stuurt, is de kans dus groot dat ik hem beantwoord! Als vierdejaars Ichthiaan kan ik met redelijke zekerheid zeggen dat deze bruisende groep mensen je altijd warm zal verwelkomen en altijd open zal staan voor een verdiepend, of juist een gezellig praatje als je er eens om verlegen zit!

Ik zit momenteel in mijn derde jaar Elektrotechniek aan de Avans en heb het genoegen om dit ook tot mijn hobby’s te mogen rekenen. Wanneer ik me nog verveel, kan ik me altijd wagen aan het maken van foto’s of motorrijden. De kans is dan ook zeer aanwezig dat je me vaker in m’n motorpak, dan in m’n bestuurspak zult zien.

Hoe dan ook, mocht je het idee hebben dat er een draadje ergens loszit, je ook graag foto’s maakt of me een keer willen uitdagen voor een race of juist gewoon eens gezellig wil kletsen, schiet me gerust een keertje aan!

Houdoe en tot snel!

Foto_Sytske

Sytske Barth - Quaestor

Hoihoi, ik ben Sytske, 20 jaar oud, en Quaestor van Ichthus ’s-Hertogenbosch. Ik mag me dus bezig houden met alles rondom de financiën van de vereniging. Vanaf het begin voelde ik me meteen heel welkom bij Ichthus en heb ik leuke en gezellige mensen ontmoet. Daarnaast krijg ik veel energie van de leuke en gezellige activiteiten die er georganiseerd worden, die vaak beginnen met een bourgondisch driegangendiner. Hier ga ik met veel plezier naar toe. Ook de landelijke activiteiten, zoals een gala, praise & prayer en conferenties vind ik heel leuk. Ik vind het leuk om nieuwe mensen te ontmoeten en om zo andere verenigingen te leren kennen.

Op dit moment studeer ik Food Innovation aan de HAS, in ’s-Hertogenbosch, en zit nu in mijn tweede jaar. Naast studeren bak en kook ik graag in mijn vrije tijd. Daarnaast speel ik piano, vind ik het leuk om creatief bezig te zijn en spreek ik graag af met vriendinnen. Ook ben je bij mij altijd welkom om samen een kopje koffie of thee drinken. Dat vind ik erg gezellig.

Groetjes van Sytske