tingey-injury-law-firm-6sl88x150Xs-unsplash

Bestuur

Bestuur Baaij, 2023-2024

SIMUL UNUM SUMUS

Samen zijn wij één

Groepsfoto

Praeses: Reinier Baaij

Abactis: Mirjam Arissen

Quaestor: Wilmer Treurniet

2

Reinier Baaij - Praeses

Yo! Ik ben Reinier Baaij en ik ben dit jaar Praeses van het prachtige Ichthus ’s- Hertogenbosch. Ik ben nu tweedejaars lid van deze supergezellige vereniging, en kan dus uit ervaring spreken als ik zeg dat ik nu al veel geleerd heb van deze fantastische groep mede-gelovigen, op allerlei verschillende gebieden. Ik krijg echt energie van onze vereniging, met alle gezelligheid, tradities en goede gesprekken, en ik verwacht dat jullie dat ook krijgen. Ik zit ook in mijn 2e jaar van de opleiding Food Innovation aan de HAS, met de richting Packaging and Design. Dat betekent dat ik met allerlei foodconcepten en verpakkingen aan het knutselen ben, wat hartstikke leuk is. Als je ook op de HAS les hebt, kom je me vast een keer tegen! In mijn vrije tijd heb ik allerlei hobby’s en andere tijdsbestedingen. Ik hou ervan nieuwe mensen te ontmoeten, te wandelen of fietsen door de natuur, een goed boek te lezen of een biertje te drinken, en nog heel veel andere dingen. Ik spreek je wel een keer!

Tot later! -Reinier-

Mirjam

Mirjam Arissen - Abactis

Heyhoii, Ik ben Mirjam en ik mag dit jaar de rol vervullen van mevrouw de Abactis. Ik vind het harstikke leuk om deze functie te mogen vervullen. Ik ben me helemaal thuis gaan voelen hier. Ik kan me bijna geen leven meer zonder Ichthus voorstellen! Vorig jaar ben ik actief geweest binnen verschillende commissies en was ik bij bijna elke activiteit wel aanwezig. Ik word helemaal blij van Ichthus. Van de sfeer en gezelligheid, maar ook de diepgang en goede gesprekken die we met elkaar mogen hebben. Ik vind het heel cool dat ik jullie welkom mag laten voelen binnen de vereniging waar ik me twee jaar geleden voor het eerst zo welkom voelde. Hier kan je 100% jezelf zijn.

Andere dingen waar ik blij van word zijn eten, Disney, lezen, tekenen & ik ben ook altijd in voor het kijken van een serie/film of het spelen van een spelletje. Ik studeer Food Innovation aan de HAS en zit momenteel alweer in mn derde jaar. Het komende halve jaar volg ik de minor inleiding in de toegepaste psychologie aan de Hogeschool Utrecht.

Je bent altijd welkom om een keertje langs te komen voor een kopje warme chocolademelk met slagroom, chocoladepepernoten en een goede Disneyfilm :)

Groetjes, Mirjam

Wilmer

Wilmer Treurniet - Quaestor

Hallo allemaal! Mijn naam is Wilmer Treurniet, ik ben vierdejaars student AGIS op de HAS in ’s-Hertogenbosch. Ik ben op dit moment derdejaars lid bij deze prachtige vereniging, en ik heb dit jaar de rol van Quaestor op mij genomen. Dat houdt in dat ik verantwoordelijk ben voor alle financiën rondom de vereniging. Ik woon al mijn hele leven in het prachtige Best, op ongeveer een kwartier reisafstand van ’s-Hertogenbosch. Daar woon ik samen met mijn ouders, twee broertjes en een zusje. Ik heb van jongs af aan een passie voor treinen. Daarnaast vind ik fotografie erg interessant, en ben ik regelmatig met een camera langs het spoor te vinden. Samen met een groep vrienden met dezelfde interesse reis ik naar verschillende plekken in Europa om de meest exotische treinen vast te leggen. Lijkt het je nou leuk om hier eens wat meer over te weten, spreek me dan vooral aan. Ik vertel dan alles wat je graag wil weten!

Twee jaar geleden ben ik, een klein beetje op aandringen van mijn vader, lid geworden bij Ichthus. Ik was op zoek naar een plek waar ik christelijke jongeren kon ontmoeten, maar ik vond het tegelijkertijd erg spannend om nieuwe mensen te leren kennen. In het begin voelde het nog wat onwennig, maar al snel wist ik mijn plek toch te vinden. In de afgelopen tijd ben ik gegroeid tot wie ik nu ben, en inmiddels ben ik erachter gekomen dat deze vereniging heel waardevol is voor mij en echt veel voor mij betekent. Ik ben bij vrijwel elke gezamenlijke activiteit te vinden, en ik kom ook graag op de door IFES georganiseerde conferenties. Na een verenigingsavond ben ik vaak te vinden in Bar le Duc, onder het genot van een lekker drankje. En natuurlijk mag de bittergarnituur niet ontbreken!

Ik ben het komende jaar de vertrouwenspersoon van onze vereniging. Dat houdt dus in dat je bij mij terecht kan met alle vragen en problemen die er spelen. Als je hier behoefte aan hebt dan mag je me altijd aanspreken. Ik hoop jullie het komende jaar allemaal wat beter te leren kennen. We gaan er een ontzettend mooi, leuk en waardevol jaar van maken met z’n allen.

Groeten, Wilmer