217759388_4165436910169131_4377340268397512356_n

Over Ons

Christelijke Studentenvereniging (C.S.V.) Ichthus ’s-Hertogenbosch wil een studentenvereniging zijn waarin vriendschappen, betrokkenheid op elkaar en het samen onderweg zijn in Christus belangrijke drijfveren zijn. Hierdoor kunnen wij een waardevolle aanvulling zijn naast je studie en persoonlijke leven.

We zijn een studentenvereniging met een open sfeer en we bieden je graag een warm welkom waarin jij jezelf mag zijn en je mening wordt gerespecteerd. We willen samen met jou op zoek naar Gods plan met jouw leven. Daarnaast willen we jou stimuleren en helpen in het ontdekken en ontwikkelen van je gaven en talenten. Dit is mogelijk door mee te werken aan allerlei verschillende activiteiten die we organiseren. Ook willen we erop uit gaan om andere studenten in de stad in aanraking met het geloof te laten komen.

Als vereniging hebben we een gezellige en onvergetelijke studententijd waarin er ruimte is voor ontspanning en verdieping. De opgedane ervaringen en kennis bij de vereniging zijn ook van grote waarde na je studententijd!